Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzenden vanaf € 75,00

Home » Algemene Voorwaarden

terms of service


De webwinkel van Style & Match is gevestigd in Zwolle aan de Herenweg 98 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 51500809 met BTW nummer NL001656489B87

 

Artikel 1: Algemeen

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen Style & Match en de klant.

 

Door bij Style & Match een bestelling te plaatsen, gaat de klant akkoord met de Algemene Voorwaarden van Style & Match.

 

Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen, is de toepasselijkheid van ander Algemene Voorwaarden uitgesloten.

 

Style & Match heeft te allen tijde het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 

Artikel 2. Aanbiedingen en overeenkomsten

 

Alle aanbiedingen van Style & Match zijn vrijblijvend. Een aanbieding vervalt indien het product waarop de aanbieding betrekking heeft in de tijd tussen het plaatsen van de order en de ontvangst van de betaling niet meer beschikbaar is.

 

Een overeenkomst komt tot stand door de bevestiging van Style & Match van de bestelling van de klant. Deze bevestiging vindt plaats door middel van het versturen van een bevestigingsmail door Style & Match.

 

Artikel 3: Prijzen en betalingen

 

De vermelde prijs van de producten is in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

Betaling kan geschieden door middel van IDEAL of overschrijving van het verschuldigde bedrag op ING Bank rekeningnummer: NL31 INGB 0004 7348 08 t.n.v. Styling & Matching te Zwolle.

 

Artikel 4: Bestellen en levering

 

Alle artikelen kunnen worden besteld via de webwinkel.

 

Style & Match hanteert geen minimum bestelbedrag.

 

De koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst.

 

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging ziet u een overzicht van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

 

De klant kan de bestelling thuis laten bezorgen of op een ander aangegeven adres. Het bezorgadres is het adres dat door Style & Match in de bevestigingsmail wordt vermeld.

 

Zodra de betaling is ontvangen streeft Style & Match er naar alle voorradige artikelen binnen 24 uur op werkdagen te verzenden naar het door u opgegeven adres.

 

Ondanks dat we gebruik maken van een voorraad beheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dat geval streven wij er naar om uw bestelling binnen 10 dagen te leveren. Mits voorradig.

 

Uitzondering hierbij is een eventuele vakantie. Dit zal dan worden gemeld op onze website.

 

Voor alle producten die Style & Match verzendt hanteren we afhankelijk van artikelsoort de DHL-posttarieven.

 

U kunt uw bestelde artikelen ook af komen halen. Verzendkosten worden dan uiteraard niet in rekening gebracht. Afhalen kan alleen op afspraak.

 

Uw artikelen worden altijd met uiterste zorg verpakt en verzonden. Verzending is echter in alle gevallen voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de artikelen tijdens het vervoer. U kunt uw pakket wel verzekerd laten versturen. Deze kosten komen voor de rekening van de koper. Laat ons dit tijdig per e-mail weten.

 

Style & Match streeft ernaar de producten binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te versturen via TNT Post. Bij het niet op tijd bezorgen door TNT Post kan Style & Match niet aansprakelijk worden gesteld

 

Style & Match is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Style & Match toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.

 

Artikel 5: Overmacht

 

Style & Match is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet te wijten is aan schuld door Style & Match en een oorzaak betreft die buiten haar macht ligt. In geval van overmacht kan de klant Style & Match niet aansprakelijk stellen.

 

Artikel 6: Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stylenmatch.nl of via het retourformulier.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3-5 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourzending wordt binnen 3-5 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

 

Style & Match hanteert zo laag mogelijke prijzen waardoor het niet mogelijk is retourzendingen gratis te gaan doen.

 

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.

 

Indien er een fout is gemaakt door Style & Match, zullen aankoopbedrag en verzendkosten binnen zeven werkdagen aan de klant worden teruggestort.

 

Artikel 7: Eigendomsvoorbehoud

 

Alle door Style & Match geleverde producten blijven eigendom van Style & Match totdat de klant aan zijn/haar verplichtingen heeft voldaan.

 

Artikel 8: Garantie

 

Als een artikel gebreken vertoont, zal Style & Match het product ruilen of repareren. Als het product niet kan worden geruild of gerepareerd, kan de klant het artikel retourneren. Het orderbedrag zal dan binnen 7 dagen na ontvangst, worden teruggestort. De klant dient binnen redelijke termijn waarbij een maximum van 14 dagen wordt gehanteerd, de gebreken te melden.

 

Artikel 9: Klachten en aansprakelijkheid

 

Voor verzending worden de producten zorgvuldig gecontroleerd door Style & Match en doen wij er alles aan om klachten te voorkomen . Mochten er desondanks toch klachten zijn over een besteld product, dan kan de klant dit kenbaar maken via e-mail:info@stylenmatch.nl. Style & Match zal zo spoedig mogelijk, doch binnen zeven werkdagen telefonisch of via e-mail op de klacht reageren.

 

Style & Match zal de klacht beoordelen. Indien een klacht gegrond is, vergoedt Style & Match maximaal het orderbedrag plus de verzendkosten voor het retourneren.

 

Style & Match is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door ondeugdelijk gebruik van het product.

 

Door individuele instellingen van beeldschermen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

 

Style & Match is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is bij de klant of aan derden.

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@stylenmatch.  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 

 

Artikel 10: Privacy

 

Op de website van Style & Match wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie verder ons privacyreglement.

 

Artikel 11: Copyright

 

Niets van de website van Style & Match mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van .

 

Artikel 12: Toepassing recht en geschillen

 

1. Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Style & Match partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook als het een overeenkomst betreft met een klant die zijn/haar woonplaats in het buitenland heeft. De toepasselijkheid van het Weens koopverdrag wordt uitgesloten.

 

2. Partijen zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg op te lossen. Style & Match, Herenweg 98, 8025 AD Zwolle, telefoonnummer: 06 42 50 46 90.