Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzenden vanaf € 75,00

Home » Over ons

Het gezicht achter.....

 

Style & Match is de plek voor de vrouw van nu!

Stoere, trendy, betaalbare dameskleding, voor jong en oud en ook voor de vollere vrouw.

 

Sinds 2010 ben ik eigenaar van Styling & Matching, een ontwerp- en adviesbureau dat alles doet op het gebied van inrichten en wonen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meer informatie hierover vind je op http://www.stylingenmatching.nl

 

Mijn passie voor mooie kleuren en materialen is hier ontstaan. Altijd op zoek naar de mooiste printjes, de juiste kleuren en mooie comfortabele (natuurlijke) materialen.

 

Vanaf 2017 heb ik de bedrijven gesplitst en is Style & Match ontstaan. Adviseren doe ik graag en aangezien een lichaam door de jaren heen veranderd, smaak veranderd, werk veranderd, veranderen ook je outfits.

 

Kleuren die je vroeger prachtig stonden staan ineens minder mooi omdat bijvoorbeeld je haarkleur veranderd is.

 

In 2018 heb ik de opleiding tot imago stylist succesvol afgerond. Imagostyling helpt jou te leren hoe jouw persoonlijkheid, door de juiste kleuren te dragen, de juiste kleding passend bij jouw figuur te dragen het beste naar voren komt.

 

Het totaal concept van advisering en de juiste kleding bied ik aan. Mocht je niet persoonlijk langs kunnen komen dan adviseer ik je graag online.

 

Love to see you 😘

 

Suzanne van der Veen