Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzenden vanaf € 75,00

Home » Retourbeleid

Retourbeleid


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stylenmatch.nl of via het retourformulier.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3-5 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourzending wordt binnen 3-5 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

 

Style & Match hanteert zo laag mogelijke prijzen waardoor het niet mogelijk is retourzendingen gratis te gaan doen.

 

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.

 

Indien er een fout is gemaakt door Style & Match, zullen aankoopbedrag en verzendkosten binnen zeven werkdagen aan de klant worden teruggestort.