Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Home » Retourbeleid

Retourbeleid


Style & Match doet er alles aan om de klant via de website te informeren over haar producten. Mocht een product desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan het product binnen de zichttermijn (30 dagen) geruild of geretourneerd worden.

Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Binnen 7 dagen na ontvangst van de producten kan de klant per e-mail, info@stylenmatch.nl ,meedelen dat hij/zij de bestelling retour zendt.

De producten die aangemeld zijn voor retour, dienen binnen drie werkdagen na aanmelding aan Style & Match verzonden te zijn: Style & Match, Herenweg 98, 8025 AD Zwolle. Wij adviseren de klant het bewijs van verzending te bewaren.

Het geretourneerde dient in originele staat te zijn. Dat wil zeggen: niet beschadigd, met aangehecht label en in de originele verpakking.

Style & Match hanteert zo laag mogelijke prijzen waardoor het niet mogelijk is retourzendingen gratis te gaan doen.  

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.

Indien er een fout is gemaakt door Style & Match, zullen aankoopbedrag en verzendkosten binnen zeven werkdagen aan de klant worden teruggestort.