Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzenden vanaf € 75,00

Home » Verzending & Levering

Payment / Shipping


Alle artikelen kunnen worden besteld via de webwinkel.

Style & Match hanteert geen minimum bestelbedrag.

De koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging ziet u een overzicht van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

De klant kan de bestelling thuis laten bezorgen of op een ander aangegeven adres. Het bezorgadres is het adres dat door Style & Match in de bevestigingsmail wordt vermeld.

Zodra de betaling is ontvangen streeft Style & Match er naar alle voorradige artikelen binnen 24 uur op werkdagen te verzenden naar het door u opgegeven adres.

Ondanks dat we gebruik maken van een voorraad beheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dat geval streven wij er naar om uw bestelling binnen 10 dagen te leveren. Mits voorradig.

Uitzondering hierbij is een eventuele vakantie. Dit zal dan worden gemeld op onze website.

Voor alle producten die Style & Match verzendt hanteren we afhankelijk van artikelsoort de DHL-posttarieven.

Verzenden vanaf €3,95. Gratis verzending vanaf €75,00. 

U kunt uw bestelde artikelen ook af komen halen. Verzendkosten worden dan uiteraard niet in rekening gebracht. Afhalen kan alleen op afspraak.

Uw artikelen worden altijd met uiterste zorg verpakt en verzonden. Verzending is echter in alle gevallen voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de artikelen tijdens het vervoer. U kunt uw pakket wel verzekerd laten versturen. Deze kosten komen voor de rekening van de koper. Laat ons dit tijdig per e-mail weten.

Style & Match streeft ernaar de producten binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te versturen via DHL. Bij het niet op tijd bezorgen door DHL kan Style & Match niet aansprakelijk worden gesteld.

Style & Match is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Style & Match toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.